Over Ons

Welkom bij Blog News!

Bij Blog News wijden we ons aan het bieden van de nieuwste en meest fascinerende inzichten uit de wereld van entertainment, lifestyle en cultuur. Ons platform is ontwikkeld om uw bestemming te zijn voor boeiende verhalen, exclusieve interviews en diepgaande verkenningen van de fascinerende wereld van beroemdheden en daarbuiten.

Onze Geschiedenis

Blognews.nl werd in 2010 opgericht door Abrar. Het idee ontstond uit de overtuiging dat het internet een ruimte moet bieden voor optimistische inhoud. Sindsdien hebben we hard gewerkt om een diverse gemeenschap van schrijvers en lezers op te bouwen die samen een positieve sfeer creëren.

 

Onze visie

Bij Blog News gaat het om meer dan alleen het delen van inhoud. We hebben als doel een platform te creëren dat positieve gedachten en inspiratie bevordert. Ons team gelooft dat elke bijdrage de mogelijkheid heeft om het leven van onze lezers op een positieve manier te beïnvloeden.

Sluit U bij Ons Aan

We nodigen u uit om deel te worden van onze gemeenschap van enthousiastelingen, ontdekkingsreizigers en cultuurliefhebbers. Volg ons op onze social media-kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste updates, verhalen en exclusieve content.

Maak kennis met het team

Sir Harry

Founder

Onze oprichter leidt het team met een duidelijke visie om een ruimte te creëren die zich richt op opbouwende en inspirerende inhoud. Ze geven de toon aan voor de missie en waarden van de website en sturen al onze beslissingen.

Michael Smith

Co-Founder

Medeoprichters werken samen om langetermijnstrategieën en doelen voor de website te ontwikkelen en deze in overeenstemming te brengen met de algemene missie en visie. Medeoprichters nemen de leiding en sturen het team aan.

Jake Evans

Writer

Onze auteurs onderzoeken, bedenken en produceren artikelen die aanslaan bij ons publiek. Ze behandelen een breed scala aan onderwerpen, van persoonlijke ontwikkeling en welzijn tot inspirerende verhalen en actuele gebeurtenissen.

Bob Scott

Writer

Onze auteurs onderzoeken, bedenken en produceren artikelen die aanslaan bij ons publiek. Ze behandelen een breed scala aan onderwerpen, van persoonlijke ontwikkeling en welzijn tot inspirerende verhalen en actuele gebeurtenissen.

Alice Timms

Marketing

Ze ontwikkelen marketingcampagnes om onze inhoud via verschillende kanalen te promoten, waaronder sociale media, e-mailnieuwsbrieven en partnerschappen. Ze werken aan het optimaliseren van inhoud voor zoekmachines om zichtbaarheid en bereik te vergroten.

Heath Parks

Photography

Ze plannen en coördineren fotoshoots om beelden vast te leggen die passen bij het thema en de toon van onze artikelen. Fotografen bewerken en retoucheren foto's om ervoor te zorgen dat ze aan de kwaliteitsnormen voldoen en hun visuele impact versterken.